Nyheter

Vi söker en lärare!

Folkhögskolelärare med samordningsansvar Uppgift Du är ämneslärare på Allmän kurs och samordnar kompetensområdets (arbetslagets) arbete.

God Jul och Gott nytt år!

Under jul/nyårshelgen har vi stängt (20/12-14 till 7/1-15). Personal finns åter på plats onsdagen den 7 januari 2015. Telefonin är också stängd under den här perioden. Vi tillönskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år- väl mött igen 2015!

Stämningsfull Lucia

Skolans kör SåNåra-kören lyckades med konststycket att förmedla julkänsla trots den vårlika inramningen. Tack för jättefin och stämningsfull lucia!

Första föreställningen för teaterlinjen

”Berättelser från insidan” Är den nystartade teaterlinjens första föreställning och den möttes med jubel i ett fullsatt Ansgar.

Fina recensioner för skolans vandrarhem!

Vårt vandrarhem har fått fantastiskt fina recensioner. Man kan läsa kommentarerna på STFs hemsida om Sigtuna vandrarhem. Det är jättekul och ett kvitto på att den satsning vi gjort på vandrarhemmet verkligen börjar bära frukt! Nedan finns ett axplock ur skörden av lovord.

Foto Distans-kursen startar även Vt 2015

Kursen, som var en nyhet vårterminen 2014 visade sig vara mycket populär. Därför startar en ny kurs vårterminen 2015. 

Sigtuna folkhögskola har fått Grön Flagg

Sigtuna folkhögskola är nu certifierade för Grön Flagg. Det innebär att vi lever upp till de tre krav som ställdes för att få flagga grönt!

Sigtuna folkhögskola Manfred Björkquists allé 20, Box 92, 193 22 Sigtuna Leveransadress Manfred Björquists allé 20, 193 31 Sigtuna
Tel 08-592 583 00, E-post info@sigtunafolkhogskola.se

Developed by bob/it