Nyheter

Etableringskurs på Sigtuna folkhögskola

I samarbete med Arbetsförmedlingen ger Sigtuna folkhögskola i höst en etableringskurs. Deltagarna är nyanlända som vill lära sig språket bättre och förbereda sig för arbete i Sverige. Vi har 13 deltagare med väldigt olika bakgrund och erfarenheter. Många vill snabbt få börja jobba – helst inom områden som de jobbat med tidigare. Någon är bagare, […]

Första föreställningen för teaterlinjen

”Berättelser från insidan” Är den nystartade teaterlinjens första föreställning och den möttes med jubel i ett fullsatt Ansgar.

Fina recensioner för skolans vandrarhem!

Vårt vandrarhem har fått fantastiskt fina recensioner. Man kan läsa kommentarerna på STFs hemsida om Sigtuna vandrarhem. Det är jättekul och ett kvitto på att den satsning vi gjort på vandrarhemmet verkligen börjar bära frukt! Nedan finns ett axplock ur skörden av lovord.

Foto Distans-kursen startar även Vt 2015

Kursen, som var en nyhet vårterminen 2014 visade sig vara mycket populär. Därför startar en ny kurs vårterminen 2015. 

Sigtuna folkhögskola har fått Grön Flagg

Sigtuna folkhögskola är nu certifierade för Grön Flagg. Det innebär att vi lever upp till de tre krav som ställdes för att få flagga grönt!

Sigtuna folkhögskola Manfred Björkquists allé 20, Box 92, 193 22 Sigtuna Leveransadress Manfred Björquists allé 20, 193 31 Sigtuna
Tel 08-592 583 00, E-post info@sigtunafolkhogskola.se

Developed by bob/it