Prova-på kurs startar i mars

För dig som är arbetslös och inskriven vid Arbetsförmedlingen finns möjlighet att gå en tre månader lång prova-på-kurs under våren. Du får testa hur det är att gå på folkhögskola och särskilt jobba med att producera och analysera film tillsammans med andra.

Fina recensioner för skolans vandrarhem!

Vårt vandrarhem har fått fantastiskt fina recensioner. Man kan läsa kommentarerna på STFs hemsida om Sigtuna vandrarhem. Det är jättekul och ett kvitto på att den satsning vi gjort på vandrarhemmet verkligen börjar bära frukt! Nedan finns ett axplock ur skörden av lovord.

Fortsatt arbete med Grön Flagg

Skolans gröna arbete fortsätter. Under vårterminen sätts tre punkter i fokus:  Utomhusmiljön, Matavfallet från restaurang och elevhem ska komposteras och förädlas till biogas. Vi fortsätter samarbetet med KIVA, där vi lånar ut pengar, sk mikrolån till olika typer av projekt till småföretagare i andra delar av världen. Skolrådet har tillsatt en grupp som ska arbeta med Grön […]

Konstelev gör succé

Cecilia Levy, fd studerande på Konstlinjen gör succé med sin papperskonst. Hon Ställer ut på Nationalmuseum i Stockholm i maj på utställningen Slow Art och i London på The Bacchanalia Exhibition.

2011 års Gustaf Dahl-stipendiat

Anna Johansson tilldelas Stipendium till Borgmästare Gustaf Dahls minne.

Forumdagen-med fokus på fritidsaktiviteter!

Nalin Pekgul besökte Sigtuna folkhögskola

Testnyhet

Lorem ipsum dolor sit amet

Developed by bob/it