Två tjänster inom reception och kök

Sigtuna folkhögskola driver folkhögskola med ca 200 studerande, kök i egen regi, vandrarhem och kursgård. Nu söker vi två personer som bidrar till att ge våra studerande och gäster god service i en trevlig miljö.

Öppet Hus Lördag 24 Maj kl.11-15

Kom och var med på Öppet hus på folkhögskolan nu på lördag kl 11-15! Här är några hållpunkter i programmet: 11.15 Vernissage vårutställning konst och foto 11.30 Föreställning med Svarta kattens dockteater… 11.30 Sångverkstad – var med och sjung! 12.30 Vernissage vårutställning film 13.30 Teckningsverkstad för alla åldrar

Utbyte med konststuderande från Ukraina

Ulf Stålhandske, lärare på konstutbildningen kommer i dagarna att resa till Kiev, Ukraina och där besöka berörda konstinstitutioner för att fortsätta den påbörjade planeringen om utbyte mellan Sigtuna folkhögskolas konstelever och konststudenter från Ukraina.

Grattis Linda och Lisa!

Vi gratulerar Linda Miao som har kommit in på Smyckekonst-utbildningen på HDK i Göteborg och Lisa Ljunggren som blev antagen på Fotoskolan i Stockholm. Båda går första året på Konstlinjen på Sigtuna folkhögskola.