Nyheter

Vi söker två nya lärare på deltid

Uppgift: Vi startar en etableringskurs som ger nyanlända invandrare som omfattas av etableringsstödet bättre förutsättningar att studera vidare eller komma till arbete. Kursen innehåller mycket svenska och samhällsorientering med t ex studiebesök på olika arbetsplatser och samhällsfunktioner. Den läggs upp i samråd med deltagarna utifrån deras intressen och behov.   Kvalifikationer: Vi söker två tjänster […]

Tack alla ni som medverkade vid våra sommarkurser!

Vår sommarkursvecka är slut för det här året. Alla Ni som deltog på Animationsverkstaden, teckningskursen, foto- och filmredigeringskursen, bokbindningskursen och improvisationsteatern- tack för er medverkan.

Sommarerbjudanden på vårt vandrarhem

Nu under sommaren 2014 har vi flera fina erbjudanden! Kanota på Sigtunafjärden eller gör en historisk vandring i Sigtuna stad- en lekfull, lärorik och inspirerande stadsvandring för alla åldrar.

Teaterlinje för film och scen- Ny utbildning Ht 2014!

Vänder sig till Dig som har ett stort intresse av skådespeleri, dramaturgi och personlig utveckling. Fokus ligger på skådespelartekniker för film och teater.

Foto Distans-kursen startar även Ht 2014

Kursen, som var en nyhet vårterminen 2014 visade sig vara mycket populär. Därför startar en ny kurs höstterminen 2014. 

Sigtuna folkhögskola Manfred Björkquists allé 20, Box 92, 193 22 Sigtuna Leveransadress Manfred Björquists allé 20, 193 31 Sigtuna
Tel 08-592 583 00, E-post info@sigtunafolkhogskola.se

Developed by bob/it