Vykortstävlingen är avgjord!

Sanne Frostensson

Sanne Frostensson

Det vinnande bidraget i vykortstävlingen blev ”Att slå rot” av Sanne Frostensson, Konst Extra. I juryns urval lades mycket vikt vid bidragets budskap, att det ska fungera som ett vykort och att det signalerar vad Sigtuna folkhögskola är och betyder för många.

sanne-frostensson1Sanne Frostensson bidrag gestaltades på ett konstnärligt kreativt sätt och i bilden såg juryn följande:
”Med rötterna fast förankrade kan vi växa som människor; ett växande upp mot det okända som vi inte kan överblicka, i bägaren som är öppen för nya idéer. I rötterna finns spåren av dem som gått här förut, vi är en del av en hundraårig historia.”
Ytterligare två bidrag kommer att tryckas upp som vykort. Bakom dessa bidrag står Karolina Berne och UllaBritt Hammarström, båda Konst Extra. Juryn valde också ut två bidrag som får ett hedersomnämnande. Dessa var inskickade av Anette Johansson, Konst och Alena Kazlova, Allmän kurs.
Vykortstävlingen var öppen för alla som ville delta. Urvalet gjordes i två omgångar; först i en omröstning på facebook där de bidrag som fick flera röster gick vidare till juryns bedömning. Juryn bestod av Cecilia Fulton, Konst Extra, Olov Karlsson, Projektår Foto, Cecilia Edin, rektor och Dan-Erik Sahlberg, styrelseledamot i Sigtuna folkhögskola och programchef på Sigtunastiftelsen. Varmt grattis till vinnarna!

Sigtuna folkhögskola Manfred Björkquists allé 20, Box 92, 193 22 Sigtuna Leveransadress Manfred Björquists allé 20, 193 31 Sigtuna
Tel 08-592 583 00, E-post info@sigtunafolkhogskola.se

Developed by Bob Reklambyrå